Wij beveiligen uw woning of bedrijfspand!
Alarmsysteem: Jablotron 100

Professionele inbraakbeveiliging voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz…

Zonder abonnement of vaste kost!

U kan bij ons een Jablotron alarmsysteem kopen zonder verplicht abonnement of maandelijkse kost.
Optioneel kan u een onderhoudscontract nemen voor een jaarlijkse check-up en controle op goede werking,
of u hebt de keuze om het alarm te koppelen aan een meldkamer die 24/24u 7/7d paraat is voor de opvolging van meldingen.

Jablotron100alarm

Bedraad alarmsysteem: u heeft de mogelijkheid om kabels te voorzien

Als u de mogelijkheid hebt om alarmkabels te voorzien (nieuwbouw, renovatie, opbouw, garage, loods, enz..) dan raden wij aan om voor een bedraad inbraakbeveiligingssysteem te kiezen.

Alle detectoren, sirenes, klavieren kunnen dan bedraad worden aangesloten en werken op de spanning van de centrale zonder batterijen. Een bedrade installatie is dus voordeliger in onderhoud en materiaalkost. Er zijn slechts 2 noodaccu’s (de noodvoeding van de centrale en de noodvoeding van de externe en/of interne sirene).

Draadloos alarmsysteem: indien er geen mogelijkheid voor kabels is

Geen nood, ook dan is een betrouwbaar inbraakbeveiligingssysteem zeker mogelijk.
Het Jablotron 100 systeem is een uitstekend alarmsysteem die ook draadloos 100% betrouwbaar is en goed werkt. Een draadloos alarmsysteem is even betrouwbaar als de bedrade variant en kan zeer vlot geïnstalleerd worden (er zijn immers geen kabels aan te sluiten). Dit alles dus zonder kap en breekwerken.
De draadloze alarmcomponenten zijn weliswaar iets duurder in aankoop maar de installatie ervan verloopt een stuk sneller.

Hybride systeem: bekabeling waar mogelijk, draadloos waar niet

Uiteraard is ook een mix mogelijk (hybride). U kan de componenten waar geen bedrading mogelijk is ook draadloos laten communiceren en waar wel een kabel mogelijk is bedraden.

Het Jablotron 100 inbraakbeveiligingssysteem is een modulair en zeer uitbreidbaar systeem.
De voorganger het Jablotron 80 / JK-84 Oasis alarmsysteem werd als beste getest en was test-winnaar in een Duitse consumenten test. (Artikel uit het vakblad ETM Testmagazin van juli 2011).
Onze ervaringen met het Jablotron 100 systeem zijn nog beter dan dit met zijn voorganger waar nu ook de smartphone app, de GPRS verbinding en de LAN verbinding standaard zijn geworden.

Uniek in bediening

Het Jablotron 100 systeem heeft een unieke bediening, zo is het klavier uitbreidbaar met segmenten die elk een bepaalde partitie of deel van het gebouw kunnen voorstellen. Zo kan u bv. de tuin met buitendetectie zeer eenvoudig apart inschakelen van de woning of de status ervan zeer snel zien. Dit zonder lettertjes te onthouden van een deel partitie (bv. A,B,C).

Geavanceerd meldsysteem

Dit inbraakbeveiligingssysteem heeft zowel een TCP/IP LAN aansluiting en een GPRS aansluiting. Er is dus een dubbel meldsysteem met automatische failover. Indien het LAN netwerk (internet modem) niet beschikbaar zou zijn dan gaat deze automatisch door via een GRPS netwerk (mobiele gsm data netwerk). Dit zorgt ervoor dat de melding steeds betrouwbaar doorgeseind wordt naar de gebruiker of de meldkamer. Kortom, dit is een professioneel en betrouwbaar alarmsysteem met alle nieuwste technische snufjes.

Het Jablotron 100 alarmsysteem is een betaalbaar en modulair alarmsysteem.

Bediening via een APP met uw smartphone.

JablotronCloudEpivan2018

De Jablotron 100 is op afstand bedienbaar met de smartphone app (zowel android als iOS).

Op deze manier kan u de status van uw alarmsysteem nagaan, een historiek raadplegen, het alarm in en uitschakelen vanop afstand.

Hier kan u de folder over de smartphone applicatie raadplegen: CLOUD_brochure_EN_0916

Steeds een passende oplossing

Een alarm is steeds een oplossing op maat. Wij beschikken over heel wat productkennis in de elektronische beveiliging en kunnen u steeds een passende oplossing voorstellen. Buitendetectie, werfbeveiliging, enz.. wij zorgen voor een correct en werkend voorstel.

Een alarmsysteem is fiscaal voordelig voor bedrijven

Indien het inbraakbeveiligingssysteem aangesloten is op een goedgekeurde alarmcentrale (meldkamer), dan kan u in aanmerking komen voor een verhoogde investeringsaftrek voor het alarmsysteem.

Lees meer

Wat kan een alarmsysteem voor u betekenen?

Een inbraakalarm kan tegenwoordig veel meer dan enkel een inbraak melden.

Een volwaardig alarmsysteem zoals een Jablotron 100 kan naast inbraak ook volgende meldingen doorseinen:

  • Hold-up (paniekknop)
  • Dwang (met dwangcode, systeem afleggen onder dwang)
  • Netstoring (indien uw elektriciteit zou uitvallen, handig ook voor uw vriezer(s)).
  • Brand (met brand detectoren)
  • Waterlek (met watermelder)
  • CO2 of gas (met gasdetectoren)
  • Medische probleem (met polsband of drukknop)
  • Temperatuur (te lage, te hoge temperatuur in bv. een diepvriezer)

Wat is de prijs van een alarmsysteem?

Wenst u de kostprijs te kennen voor een alarmsysteem en een offerte aan te vragen? Dat kan u steeds vrijblijvend doen via onze offerte pagina